KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Hopurlu Şehit Eyüp Geyik Ortaokulu

05413352083
HOPURLU MAH. KAYAPINAR MEVKİİ TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Yurdumuzu çağdaş uluslar seviyesine çıkarmak amacıyla, bulunduğumuz çevre şartlarını bu amaç doğrultusunda, kültür ve göreneklerimizle yoğurarak değiştiren ve kullanan bir eğitim öğretim yuvası olmak…
Misyon
Türk Milli Eğitimin Amaçları doğrultusunda; * Daha kaliteli, daha verimli bir çalışma ve yaşama ortamı sağlamak, * Öğrencilerin istek, yetenek ve kabiliyetlerini geliştirmek, * Öğrencilere olumlu davranışlar kazandırarak onları hayata hazırlamak.
Başarılar
2010-2011 Eğitim Öğretim yılında 1 Anadolu Öğretmen Lisesi,1 Sağlık Meslek Lisesi,1 Anadolu İmam Hatip Lisesi 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında 3 Anadolu Öğretmen Lisesi,2 Sağlık Meslek Lisesi,3 Anadolu İmam Hatip Lisesi,1 Anadolu Lisesi ve 2 tane Diğer meslek liselerine öğrenci kazandırıldı. Okulumuz 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında SBS sınavında 346 ortalama ile ilçe birincisi oldu.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
Ders Başlama:07:00 Ders Bitiş:12:40
KALORİFER
Köye ulaşım köyün kendi dolmuşlarıyla sağlanmaktadır.
öğretmen servisi bulunmaktadır.
Köy