KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Hopurlu Şehit Eyüp Geyik Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma ve Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında deprem anında neler yapılması gerektiği konusunda tatbikatlar yapılmıştır. Deprem tatbikatı sonrasında ise okulumuz temizlik personellerine ve öğrencilerine yangın tatbikatları yaptırılmış ve konu ile ilgili bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır. Tatbikatlar hem öğrencilerimizin hem de temizlik personellerimizin oluşması muhtemel durumlarda neler yapmaları gerektiği konusunda deneyim kazanmalarında büyük rol oynamıştır. Tatbikatların  hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen okulumuz idareci ve öğretmenlerine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlid-İ Nebi, sevgi,hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştiği gündür. Sevgili Peygamberimizin doğumunu kutlar O'nun rehberliğinde yaşamayı dileriz. Mevlid-i Nebi'nin nuruyla aydınlanan bir dünyada yaşamak dileğiyle.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının Sağlıklı bir şekilde tamamlanması, okul-aile iş birliği ile sürecin sürdürülmesi ve eğitim öğretimin amacına uygun bir şekilde devam ettirilmesi için sene başı okul aile birliği toplantımızı gerçekleştirdik.

Toplantıya katılan tüm velilerimize, Toplantının planlanması ve sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlayan okul idaremize çok teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023  EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİ MEZUN ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ. ÖĞRENCİLERİMİZE BUNDAN SONRAKİ HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ. ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİM ÖĞRETİMİNDE  EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE İDARECİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKUL BAHÇEMİZİ RENGAREN AĞAÇLARLA SÜSLÜYORUZ. DAHA YEŞİL BİR OKUL VE DAHA YEŞİL BİR DOĞA  ANLAYIŞI İLE HAREKET EDİYORUZ. BİZİM İÇİN ZOR VE YORUCU OLDU AMA SONUNUN GÜZEL OLACAĞINA OLAN İNANCIMIZ TÜM YORGUNLUĞUMUZU ALDI.

Mrt

Okul dört tarafı duvarlarla çevrili yer değildir. Mahmut Hoca'nın da dediği gibi "Okul her yerdir. Sırasında bir orman, Sırasında dağ başı.(yada bir çadır.) Öğrenmenin, bilginin olduğu her yer okuldur." Bu anlayıştan yola çıkarak elimizden geldiğince gayret gösteriyor, öğrencilerimizin yaşadığı deprem acısını biraz olsun hafifletmek için çalışıyoruz. Okulumuz bahçesinde kurduğumuz Çadır Sınıfta 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik derslere devem ediyoruz. Sevgili 8.SınıfÖğrencilerimiz biz sizi özledik ve sizi bekliyoruz haydi okulumuz bahçesi...

OKULUMUZDAKİ BASAMAKLARA ENGELLİ RAMPASI YAPILDI

OKULUMUZDAKİ DEMİR KORKULUKLAR BOYANDI